Ontdek onze seizoensgerechten

Ontdek onze seizoensgerechten

Onze hapjes/voorgerechten worden geserveerd zodat jullie kunnen genieten van verschillende smaken.
Er kan samen of individueel geproefd worden van verschillende gerechtjes.
Nadien kan u genieten van een hoofdgerecht geserveerd op de klassieke manier.
De ingrediënten zijn vers en seizoensgebonden.
De kaart varieert regelmatig zodat je steeds nieuwe gerechten kan ontdekken.

VOORGERECHTEN / SHARING

Kaasbroodjes
Thaïse balletjes
"Toast" gerookte zalm
Bacalao kroketjes met verse tartaarsaus
Ravioli van gorgonzola en walnoot
Hoorntje met crème van zwezerik
Tonijn "mi-cuit" en wasabidip
Mosselen met curry en kokos


 

HOOFDGERECHTEN


Schotse Ribeye - salade - fondsaus - verse frietjes
Vol-au-vent - verse frietjes
Zeebaars - risotto - butternutpompoen - venkel
Pasta pesto (vegetarisch)
Kalfsribeye - pickels - bloemkool - broccoli - kroketjes
Onglet - sjalot - boontjes - rode wijnsaus - verse frietjes
Salade niçoise "verse tonijn mi-cuit"
Pasta vongole

 

NAGERECHTEN

Verse vanille-ijs en chocoladesaus
Chocolademousse fondant
Crème brûlée
Banana split "new style"
Witte chocolademousse met cassissorbet

Web design en development by Lavagraphics