Seizoensgerechten

Seizoensgerechten

Onze hapjes/voorgerechten worden geserveerd zodat jullie kunnen genieten van verschillende smaken. Er kan samen of individueel geproefd worden van verschillende gerechtjes.
Nadien kan u genieten van een hoofdgerecht geserveerd op de klassieke manier.
De ingrediënten zijn vers en seizoensgebonden.
De kaart varieert regelmatig zodat je steeds nieuwe gerechten kan ontdekken.

 

HAPJES/VOORGERECHTEN 
Warme kaasbroodjes (4 stuks)                                

Oesters ( 4 stuks)                                                   

Zalm gravad lax                                                      

Selectie charcuterie                                             

Tomaat burrata                                                       

Babykreeft met tomaat en watermeloen                

Witte pens met BBQ saus                                        

 

HOOFDGERECHTEN

Onglet bordelaise                                                                                       

Duif met peulvruchten                                                                                

Zeebaars met asperges, couscous en paprika                                            

Vegetarische curry  OF  curry “de luxe” met babykreeft                            

Homemade vol au vent    OF   vol au vent “de luxe” met kalfszwezerik    

 

NAGERECHTEN

Dame blanche                                                                      

Citroensorbet met limoncello                                             

Aardbeien met limoen en munt                                          

Kaasbordje samengesteld door Cheerse te Aalter              

Web design en development by Lavagraphics