Zorgeloos Kerst vieren

Zorgeloos Kerst vieren

Bestellen kan enkel via mail : info@restaurant-callas.be

Voor meer info of bij vragen bel ons via 09/328 52 09

Afhaalmenu op
24 december

Hapjes bij aperitief :
Hummus van wortel en bieslook
Pastei van fazant met kweepeer en rode biet
Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht met aardpeer

Handgepelde garnalen
Geprakte aardappel en prei

Schelvis
Risotto "orzo" - spinazie - knolseder - pastinaak
OF
Hertenkalf (+€ 8,00)
Pastinaak - witloof - paddenstoel - gratin dauphinois

Kerstdessert
Hazelnoot - chocolade - peer

 

MENU all-in   € 60,00
inclusief
brood & boter

Graag bestellen voor 21 december
Afhalen op 24 december tussen 15u en 17u

 

 

Onze wijntips :

Cava brut Torito Bravo € 15,00
Echappée Gourmande - chardonnay - Languedoc € 12,00
Verget au sud -  chardonnay - Rhône € 25,00
Château de Marsannay montre cul -  pinot noir - Bourgogne  € 25,00
Enjoy the Silence - montepulciano, merlot, cab. sauvignon - Italië € 12,00
 

 

 

Web design en development by Lavagraphics